Voorlopig is er NOG GEEN DATUM Voor een nieuwe editie

 

 

 

 

Waar?

MusiCafé , Muntstraat 5, 3000 Leuven

Inkom

8 eur voor 22u, 10 eur na 22u

Verloop

Inkom tussen 21.00 u en 23.00 u (tenzij vroeger volzet) , dus na 23u00 wordt er niemand meer binnen gelaten.
02.00 u Het feestje wordt afgesloten

 

Varia

Inschrijven is verplicht (aantal plaatsen is beperkt)
Als je geen e-mail ontvangt bij het inschrijven, controleer dan eerst eens je spam-box. Als daar ook geen e-mail in zit contacteer ons.

Hierbij kort de opzet van de avond
1) Have fun! Dit is in de eerste plaats een leuk feestje waarop je iets kan drinken en een dansje wagen. En omdat we al vroeg de party willen starten, raden we je aan om tijdig te komen.

2) Bij het binnenkomen krijg je een badge met een persoonlijk nummer. Op het einde lever je de badge terug in, maar schrijf je op de achter kant 4 nummers van personen die je wel iets beter zou willen leren kennen. Binnen de week laten we je weten of er een ‘match” was, of één van de 4 personen die je had opgeschreven ook jouw nummer heeft opgeschreven.
We geven jullie beiden dan elkaars e-mail adres. Wat jullie daarna doen is volledig aan jullie.
Uit al de ‘matches’ worden bovendien winnaars geloot die op onze kosten samen naar de film , museum of naar een etentje mogen! Maar ook voor zij die geen match hebben worden er de prijzen verloot.

3) Omdat we onze feesten tijdig willen laten beginnen en we iedereen willen motiveren om tijdig te komen, is er geen toegang meer na 23u00. En omdat we geloven dat de actieve singles ook de dag erna genoeg gepland hebben ronden we ons feestje af om 2u, (dan wordt het laatste nummer gedraaid, gaan de lichten aan en sluiten de tapkranen).

Vragen?
Zie Over SinglesOnly of mail ons : info@singlesonly.be